Het gelukkigste meisje ter wereld

Ja ik heb eindelijk weer is een boek uit! In totaal heb ik er meer dan 3 maand over gedaan en dat kwam niet omdat het een saai boek was. Het boek wat ik gelezen heb heet: Het gelukkigste meisje ter wereld en is geschreven door Jessica Knoll.

IMG_20160607_161310

Waar gaat het over:

Na haar traumatiserende tienerjaren op de prestigieuze Bradley School bouwt Ani FaNelli zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie. In een razend tempo en vol onverwachte wendingen beschrijft ‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ de ondraaglijke druk waarmee veel succesvolle vrouwen moeten zien om te gaan. Achter de scherpe randjes en moordende ambitie van de heldin gaat een schokkende waarheid schuil, maar ook een hart dat groter is dan het op het eerste gezicht lijkt. Moet Ani de stilte doorbreken om zich van haar trauma’s te bevrijden? Ook als dat betekent dat ze daarmee alles waarvoor ze geknokt heeft op het spel zet? bron.

Omdat ik er zo lang over gedaan heb moest ik er steeds weer even inkomen, maar het is zeker wel een boek die je snel uit kan en wil lezen. Op het eind kon ik hem ook echt niet meer wegleggen, ik moest gewoon weten wat er gebeurde. Er zitten heel veel dingen in het boek die voorspelbaar zijn maar er zitten eigenlijk nog meer dingen in die je totaal niet verwacht. Alleen het eind vond ik verschrikkelijk, want er blijft nog te veel open. Er zijn gewoon nog een aantal zaken die niet verklaard zijn en dat blijft dan door mijn hoofd spoken. Als je zelf van eindes maken houd is dit natuurlijk ideaal. Maar ik vond het vooral een erg leuk en lekker leesbaar boek. Ik zou wel meer van deze schrijfster willen lezen.

Het volgende boek die ik ga lezen is: Grote kleine leugens van Liane Moriarty. Van deze schrijfster heb ik ook nog nooit wat gelezen dus ik ben heel benieuwd. Het boek heeft 447 bladzijden en 84 hoofdstukken dus daar gaat even tijd in zitten ben ik bang. Maar mijn doel is om minimaal 3 hoofdstukken per dag te gaan lezen, dat moet lukken aangezien de hoofdstukken niet zo lang zijn. Als ik hem uit heb natuurlijk een verslag!

xxx

 

Advertenties

2 gedachtes over “Het gelukkigste meisje ter wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s